Redactie

Redactie website PvdA Arnhem

De webredactie van PvdA Arnhem bestaat uit Mark Lauriks en Juul Diepenbroek.

Huisregels reageren op arnhem.pvda.nl
De PvdA heeft de vrijheid van het woord hoog in het vaandel staan. Alle reacties zijn dan ook zeer welkom. Scherp en kritisch mag, graag zelfs. Wel verwachten we dat iedereen op een fatsoenlijke manier reageert.
Reacties kunnen worden geweigerd, aangepast of verwijderd als je:

  • Niet ingaat op het onderwerp van het artikel (off-topic);
  • Een reactie plaatst die langer is dan 200 woorden;
  • Op de man speelt in plaats van op de argumenten ingaat;
  • Grof taalgebruik gebruikt;
  • Racistisch, seksistisch, homofoob of anderszins kwetsend bent;
  • Reclame maakt voor blogs, websites of producten, of hele stukken van andere sites simpelweg kopieert;
  • Meerdere malen dezelfde reactie plaatst;
  • Auteursrechten schendt of anderszins in strijd met de wet handelt.

In gevallen waarin deze regels niet voorzien, heeft de redactie altijd de bevoegdheid een reactie af te keuren of aan te passen. Hierover is zij niet verplicht correspondentie met de reageerder aan te gaan.

Leden PvdA kiezen Martien Louwers als lijsttrekker (72,4%)

door Redactie op 17 oktober 2017

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Louwers kreeg 72,4% van de stemmen.

lees verder »

Laatste dag om te stemmen op je favoriete lijsttrekker

door Redactie op 16 oktober 2017

Leden van de PvdA in Arnhem kunnen nog tot en met 23:59 uur stemmen op hun favoriete kandidaat-lijsttrekker. Nog niet gestemd? Maak gebruik van die stem! Vele leden gingen je al voor. Voor meer informatie zie: https://arnhem.pvda.nl/kandidaat-lijsttrekkers/. Morgenochtend wordt de uitslag bekend gemaakt.

lees verder »

Spreektekst PvdA over rapport bestuurscultuur in Arnhem

door Redactie op 9 oktober 2017

Spreektekst fractievoorzitter Martien Louwers bij de bespreking van het rapport over de bestuurscultuur in Arnhem. Dank u wel voorzitter voor het woord. En dank u wel begeleidingscommissie en onderzoekers voor het indringende rapport ‘Patronen van Politiek. De Arnhemse bestuurscultuur in meervoud’. Het was de wens van de gemeenteraad om een onderzoek te doen naar de

lees verder »

Toekomst van Speelstoet onzeker

door Redactie op 7 augustus 2017

Het is de vraag of Speelstoet dit najaar nog speelgoed in kan zamelen voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. De afgelopen jaren werd Speelstoet in de huisvesting ondersteund door Siza. Het pand waarin het speelgoed wordt ingezameld en opgeslagen staat te koop en Speelstoet moet in november vertrekken.

lees verder »

Help Arnhemmers uit de schulden

door Redactie op 25 mei 2017

Het College behoort Arnhemmers in de schulden uit hun schuldenmoeras te helpen, zeker als de overheid daar een kwalijke rol in speelt; neem een actieve rol in integrale schuldenaanpak samen met andere overheden en grijp experimenten en proeftuinen aan waar mogelijk.

lees verder »

Willem Drees-penning voor Jo Boersbroek

door Redactie op 3 mei 2017

Op 1 mei huldigden we in de afdeling met hulp van minister Jeroen Dijsselbloem twee jubilerende leden van de PvdA in Arnhem: ombudsteam-vrijwilliger Maria Ohoioeloen (25 jaar lid) en oud-raadslid Luuk Broer (50 jaar lid). Bestuurslid Aart van Cooten ging thuis langs bij Jo Boersbroek, zij ontving de Drees-penning. Aart schreef er het volgende over:

lees verder »

Jeroen Dijsselbloem bij 1 mei-viering in Arnhem

door Redactie op 28 april 2017

Dag van de Arbeid wordt door de PvdA in Arnhem traditioneel op 1 mei gevierd met de huldiging van jubilarissen en een gesprek met een bijzonder gast. Dit jaar is dat demissionair minister van Financiën, Eurogroep-voorzitter en kersvers Tweede Kamerlid Jeroen Dijsselbloem. De viering vindt plaats in Het Bruishuis in Malburgen.

lees verder »

PvdA hand in hand tegen homogeweld! Kom 8 april

door Redactie op 3 april 2017

Afgelopen weekend is er een homostel op gruwelijke wijze toegetakeld omdat ze hand in hand liepen met elkaar. De PvdA Arnhem vindt dit ontoelaatbaar!

lees verder »

Bedankt voor uw stem

door Redactie op 16 maart 2017

Hoewel de voorlopige uitslag in Arnhem voor de PvdA iets hoger ligt dan de landelijke uitslag, is 6,4 procent van de stemmen een enorme teleurstelling. Toch betekent het dat alsnog een paar duizend Arnhemmers de PvdA het vertrouwen hebben gegeven. Hen willen we zeer bedanken voor hun stem.

lees verder »

5 redenen waarom je vandaag op John Kerstens zou moeten stemmen

door Redactie op 15 maart 2017

Vandaag zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Moeilijk kiezen? Voor alle twijfelaars: er is redding! Je hebt straks geen enkele aarzeling met stemmen meer na het lezen van deze 5 redenen waarom je vandaag op John Kerstens zou moeten stemmen.

lees verder »