19 april 2014, om 17:00, MFC De Wetering, Bonte Wetering 89, Arnhem | MFC De Wetering, Bonte Wetering 89, Arnhem

Buurtbarbecue op de Geitenkamp met PvdA-kandidaten Paul Tang en Agnes Jongerius

De Partij van de Arbeid houdt zaterdag 19 april een buurtbarbecue op de Geitenkamp. Speciale gasten zijn PvdA-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen, Paul Tang, en de nummer 2 op de kandidatenlijst, Agnes Jongerius. Zij gaan tijdens de buurtbarbecue in gesprek met omwonenden en bezoekers. Er is gratis eten en livemuziek.

Iedereen is welkom bij de buurtbarbecue. Die begint rond 15:45 uur en is bij MFC De Bonte Wetering, Bonte Wetering 89 in Arnhem.

Voorafgaand aan de buurtbarbecue gaat Agnes Jongerius samen met Martien Louwers, fractievoorzitter van de PvdA in Arnhem, en vrijwilligers van de partij, in gesprek met bewoners van de Geitenkamp. Zij trekken om 15:15 uur vanaf MFC De Wetering de wijk in om te horen van mensen wat er speelt in de buurt.

Paul Tang is PvdA-lijsttrekker voor de Europese verkiezingen. Eerder zat hij in de Tweede Kamer voor de partij als woordvoerder financiën. Agnes Jongerius was voorheen voorzitter van vakcentrale FNV. Op donderdag 22 mei zijn de verkiezingen voor het Europees parlement.