Eindejaarsborrel met Tweede Kamerlid William Moorlag

Door Judith Tenbusch op 14 december 2017, van 19:30 tot 21:30, De Molenplaats, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem | De Molenplaats, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem

Aanstaande donderdag 14 december vindt de PvdA-jaarafsluiting van 2017 plaats. We sluiten het jaar af met een gezellige borrel die we combineren met een korte algemene ledenvergadering waarin wij de begroting voor 2018 vaststellen. Daarna heffen wij het glas op het komende jaar en een succesvolle verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

William Moorlag (link) zal 14 december ook aanwezig zijn. Hij volgt Jeroen Dijsselbloem op in de Tweede Kamer. Vóor zijn Kamerlidmaatschap was hij onder andere gedeputeerde in Groningen en vakbondsbestuurder. Tijdens de eindejaarsborrel komt hij (nader) kennismaken en is er alle gelegenheid om hem vragen te stellen.

Wij komen bij elkaar op een van de mooiste plekken van Arnhem. De Molenplaats is voor ons via een speciale zijingang te bereiken, in de grote zaal bij de hoofdingang vindt een andere bijeenkomst plaats.

In het kort:

Wanneer: donderdag 14 december 2017
Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
Locatie: De Molenplaats, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem

De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

Tot donderdag 14 december!


Tweede Kamerlid William Moorlag

Header: Molenplaats Sonsbeek

Judith Tenbusch

Judith Tenbusch

Judith (1972) woont in de wijk Holtenhuizen. Zij werkt als docente Ondernemerschap bij ROC Rijn IJssel. Daarnaast heeft Judith een eigen coachpraktijk voor persoonlijke, relatie en zakelijke coaching en is ze fractievolger van de Provinciale Statenfractie. Judith is getrouwd en heeft drie kinderen. Voor Arnhem zal Judith graag willen dat er een sociale en duurzame

Meer over Judith Tenbusch