27 augustus 2013, De Lommerd, Spijkerstraat 185a | De Lommerd, Spijkerstraat 185a

Jan Blasweilerleergang (media & communicatie)

Van politici wordt verwacht dat zij op tal van plekken overtuigend optreden. In het politieke debat, bij de pers, in de commissies, bij informele ontmoetingen, op straat en in verkiezingsdebatten. Een politicus moet voortdurend overtuigen. De laatste bijeenkomst van de Jan Blasweilerleergang gaat daarom over de kunst van het overtuigen in speech en debat.

Erwin Buter, oud-journalist, trainer en communicatieadviseur met gigantische communicatie-ervaring, is nu de voorlichter van PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman. Tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2014 was hij voorlichter voor diverse kandidaat-Kamerleden. Hij leidt je deze avond door de spannende wereld van media en (politieke) communicatie.

Iedereen is welkom. De bijeenkomst start dinsdag 27 augustus om 19.30 uur in de Lommerd, Spijkerstraat 185a. Nieuwsgierig? De leergang is bedoeld voor geïnteresseerden in het PvdA-raadslidmaatschap, nieuwe leden en voor iedereen die wat meer wil weten van de lokale politiek. Doe vooral mee. Meld je wel eerst even aan via marklauriks@hotmail.com.