Lijsttrekkersdebat Eerste Kamer

8 november 2018, van 19:30 tot 22:00, Auditorium Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem | Auditorium Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Op 20 maart 2019 kiezen we de provinciale staten. De gekozen provinciale staten kiezen enkele maanden later een nieuwe Eerste Kamer. Dat is een belangrijk moment, want er staat veel op het spel. Het kabinet laat zien dat het op tal van onderwerpen rechts afslaat. Het is dus van groot belang dat we een sterke en zo groot mogelijke Eerste Kamerfractie hebben om een sociaaldemocratisch tegenwicht te kunnen bieden aan het rechtse geluid.

In onze partij bepalen leden de koers. Daarom organiseren verschillende afdelingen bijeenkomsten waar de kandidaat-lijsttrekkers voor de Eerste Kamer zich presenteren. Wij nodigen je van harte uit om op 8 november aanwezig te zijn bij het lijsttrekkersdebat in Rozet, zodat je een gedegen keuze kunt maken voor de aanvoerder van onze partij in de nieuwe Eerste Kamer. Mei Li Vos, Ruud Koole, Jeroen Recourt en Esther-Mirjam Sent zullen zich hier aan de leden presenteren. Kom achter hun ideeën, hun individuele drijfveren en onderscheidende punten en ga vooral met ze in gesprek. Wat zijn de verschillen?

Vanaf 19.30 ben je welkom en staan koffie en thee klaar. Om 20.00 starten we met het debat. Om 21.15 is het debat afgelopen en praten we tijdens de borrel nog even na. Je kunt je hieronder aanmelden of via Facebook. Neem gerust een introducé mee.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Programma:

19.30: inloop met koffie en thee
20.00: Opening door presentator Aart van Cooten, welkomstwoord door afdelingsvoorzitter Martin Wieldraaijer, introductie kandidaten door presentator
20.30 – 21.15: debat en Q&A
21.15: slotwoord door Tweede Kamerlid John Kerstens
21.15 – ca. 22.00: borrel

 

Foto: Rijksvoorlichtingsdienst – https://flic.kr/p/h5Aj7Y