11 maart 2015, om 21:00, Arnhem-Noord en Zuid | Arnhem-Noord en Zuid

PvdA ‘Roodtrip’ in Arnhem-Noord en Zuid

De Partij van de Arbeid gaat op woensdag 11 maart in Arnhem de deuren langs om bewoners op te roepen te gaan stemmen op woensdag 18 maart. Het bezoek aan Arnhem is onderdeel van de zogenoemde ‘PvdA Roodtrip’, waarbij PvdA-vrijwilligers, Provinciale Statenkandidaten, bewindslieden en Kamerleden de laatste tien dagen tot de verkiezingen álle provincies in Nederland aandoen.

In Arnhem gaan tientallen PvdA-vrijwilligers van 16:00 tot 17:30 uur in Arnhem-Noord in gesprek met mensen om hen op te roepen te gaan stemmen. In Arnhem-Zuid zijn de PvdA’ers van 19:00 tot 21:00 uur te vinden.

Op woensdag 18 maart gaat Nederland naar de stembus om nieuwe Provinciale Staten en waterschappen te kiezen. De PvdA Gelderland zet zich in voor goed werk, met een vast contract en een fatsoenlijk salaris, voor jong en oud. De PvdA wil stimuleren dat voor iedereen in de provincie, zowel op het platteland als in de stad, goed wonen is. Daarnaast maakt de PvdA een duidelijke keuze voor meer duurzame energie.

Het bezoek aan Arnhem maakt onderdeel uit van de PvdA Roodtrip die de laatste week voor de verkiezingen alle twaalf provincies aandoet. Honderden vrijwilligers uit het hele land, ministers, Tweede Kamerleden en Provinciale Statenkandidaten gaan in de rode dubbeldekker langs de deuren om mensen op te roepen te gaan stemmen op woensdag 18 maart.