25 januari 2014, Malburgstaete, St. Gangulphusplein 1 | Malburgstaete, St. Gangulphusplein 1

Verkiezingscafé met Diederik Samsom in Arnhem

Op zaterdag 25 januari organiseert de PvdA in Arnhem een verkiezingscafé met politiek leider Diederik Samsom, Europees lijsttrekker Paul Tang en een grote Arnhemse vertegenwoordiging. Naast PvdA-lijsttrekker Martien Louwers en Arnhems Tweede Kamerlid John Kerstens doet jonge schrijver Tim Lenders een voordracht en is er live muziek van Arnhemse talenten The Beats.

De avond in zorgcentrum Malburgstaete staat in het teken van Arnhem en de gemeenteraadsverkiezingen. Diederik Samsom houdt een campagnespeech en voor alle aanwezigen is er de kans vragen te stellen. Samsom gaat graag met bewoners en andere aanwezigen in gesprek.

Tijdens de bijeenkomst in Malburgen presenteert Martien Louwers de resultaten van twintig maanden buurtbezoeken. De PvdA bezocht bijna twee jaar de bewoners van Arnhemse wijken om hen te vragen wat er goed gaat en wat er beter kan in de buurt.

Verder is er een debat over werkgelegenheid in Arnhem. De zaal kan in debat met onder andere Martien Louwers, Paul Tang en John Kerstens over het creëeren van meer, goede banen voor Arnhemmers.

De avond wordt omlijst met live muziek van de band The Beats, een voordracht van schrijver Tim Lenders en een borrel. Bij de borrel is er ruimte dat te bespreken wat tijdens het verkiezingscafe niet ter sprake kwam of kan je gewoon een drankje drinken.