3 maart 2014, Deka Markt, Presikhaaf | Deka Markt, Presikhaaf

Wijkwandeling met Ahmed Marcouch en Martien Louwers

Loop maandag 3 maart om 17:30 uur met Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch en PvdA-lijsttrekker Martien Louwers door Presikhaaf om ‘enge plekken’ aan te wijzen. Zo maken we samen de buurt veiliger.

Op maandag 3 maart verzamelen we om 17:30 uur bij de Dekamarkt, Vrij Nederlandstraat 37, om door de buurt te wandelen, op zoek naar ‘enge plekken’. Om 18:30 uur eindigt de wandeling.

Iedereen kent ze wel: plaatsen waar de openbare verlichting het niet goed doet, de stoeptegels al een tijdje los liggen of er veel troep op straat zwerft. Waar auto’s veel te hard rijden of foutparkeren. Of erger: straten waar veel wordt ingebroken en de achterpaden onveilig zijn. Of er wordt gedeald, of jongeren zorgen voor overlast. Iedereen in de buurt kent deze enge plekken, maar toch zijn ze niet altijd allemaal bekend bij de politie en de gemeente.

Samen kunnen we ze in kaart brengen. Met jouw hulp werken we samen aan een veiliger Presikhaaf. De resultaten van onze wandeling worden in de gemeenteraad aangeboden aan de burgemeester van Arnhem.