Door op 30 april 2015

Agnes Jongerius op 1 mei in gesprek met jongeren over arbeidsmarkt‏

Europarlementariër en oud-vakbondsleider Agnes Jongerius (PvdA) gaat op 1 mei, Dag van de Arbeid, in gesprek met Arnhemse jongeren over hun perspectief op de arbeidsmarkt. De jongeren spreken met Jongerius over hun kansen en drempels bij het zoeken naar werk, discriminatie op de arbeidsmarkt, de aansluiting tussen werk en opleiding en het minimumjeugdloon.

De bijeenkomst is onderdeel van de traditionale 1 meiviering van de PvdA in Arnhem. Naast het gesprek over jongeren op de arbeidsmarkt is er ruimte om met Jongerius in gesprek te gaan over andere onderwerpen waar zij als Europarlementariër mee bezig is, zoals arbeidsomstandigheden in Europa en de rest van de wereld en haar kritische opstelling tegen het handelsakkoord tussen de Verenigde Staten en Europa (TTIP).

De 1 meiviering is vrij toegankelijk en vindt plaats in De Wasserij, Molenbeekstraat 26a in Arnhem. Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. De organisatie is in handen van de PvdA Arnhem en de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen.