Arnhem kiest andere koers

22 maart 2018

Vandaag heeft Arnhem een andere koers gekozen. Met het verlies van de twee grootste partijen in het college hebben Arnhemmers aangegeven dat het anders moet. Dat er andere prioriteiten gesteld moeten worden. Dat is waar de PvdA de afgelopen jaren vanuit de oppositie op gehamerd heeft.

Ik wil alle winnaars van harte feliciteren. En onze dank uitspreken voor alle Arnhemmers die op ons gestemd hebben. Wat de PvdA betreft is het nu aan de GroenLinks, de grootste partij, om het initiatief te nemen in de coalitieonderhandelingen. De PvdA neemt graag haar verantwoordelijkheid als dat betekent dat er een stadsbestuur komt dat weer de juiste prioriteiten kiest en luistert naar de wensen en zorgen van alle Arnhemmers.

Een stadsbestuur dat zich inzet voor meer vaste banen voor Arnhemmers, met eerlijke voorwaarden. Voor meer betaalbare woningen, in een veilige buurt met een sportclub of een buurthuis waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Voor zekerheid in plaats van armoede. Voor zorg op maat, voor iedereen die het nodig heeft. En gelijke kansen in een stad waar iedereen hand in hand kan lopen.

Word lid van de PvdA!

Word lid van de PvdA!

Samen kunnen we onze idealen waarmaken.
Doe mee en word lid!