Door op 26 september 2016

Beëdiging nieuw raadslid en fractievolger PvdA in Arnhemse raad

Op maandag 26 september worden Marte Straatsma en Mustafa Iriç beëdigd in de gemeenteraad van Arnhem. Marte volgt Karin Lasthuizen op in de raad. Mustafa gaat aan de slag als fractievolger. Met Marte en Mustafa krijgt de fractie van de PvdA er twee betrokken nieuwe collega’s bij.

Marte Straatsma
Marte (36) werkt als violiste bij het Gelders Orkest en woont in de binnenstad. Ze was al eerder als fractievolger actief in de raad. Daarin heeft ze laten zien dat ze haar taak als volksvertegenwoordiger en controleur van het college erg serieus neemt. Marte heeft veel zin om aan de slag te gaan. “Mijn leven als spreekwoordelijke luis begint nu. Ik hoop dat het snel gaat jeuken in de pels van het college, want het kan beter en vooral socialer.”

Mustafa Iriç
Mustafa (28) werkt als persoonlijk begeleider bij maatschappelijk ondersteuningsorganisatie Driekracht (onderdeel van zorgorganisatie Driestroom) en woont in Presikhaaf. Mustafa is een bijzonder betrokken Arnhemmer en staat middenin de samenleving. Vanuit zijn verschillende rollen – als jongerenwerker, als vrijwilliger bij een voetbalvereniging – heeft hij maatschappelijk al veel kunnen betekenen. “Nu wil ik een stapje verder. Ik wil graag aan de slag in de gemeenteraad omdat ik weet dat ik daar met mijn ervaring een goede bijdrage kan leveren.”

Foto Marte StraatsmaMWI Mustafa Iric_MG_5179