Door op 20 februari 2014

PvdA in Arnhem lanceert eenmalig magazine ‘Martien’

Speciaal voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart geeft de PvdA in Arnhem een eenmalig magazine uit: ‘Martien’. Een magazine voor alle Arnhemmers, met aandacht voor inwoners die hun stad mooier, socialer en veiliger maken. Het magazine is vernoemd naar PvdA-lijsttrekker Martien Louwers.

In het magazine zijn reportages te vinden en interviews met betrokken Arnhemmers. Jongerenwerker Omar Ahbouk uit Malburgen vertelt over de prijs die hij ontving voor zijn werk in de jeugdzorg en Hans Bosch kijkt terug op zijn strijd voor de Arnhemse vuilnismannen bij vakbond FNV.

Supermarktmanager Suus Brands komt aan het woord over veiligheid in de buurt en hoe ze de overlast in haar winkel aanpakt. Martien Louwers wordt geïnterviewd over haar wijk Klarendal en de mooiste plekjes in de buurt. Arnhems Tweede Kamerlid John Kerstens opent het magazine met een column.

Verder interviewt cabaretier Erik van Muiswinkel PvdA-leider Diederik Samsom, geeft Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem een kijkje in de cijfers en worden een aantal kandidaten van de PvdA in Arnhem voorgesteld.

Het magazine ‘Martien’ wordt de komende weken door vrijwilligers bezorgd door de hele stad en zal bij diverse cafés en winkels te vinden zijn. Het is hier digitaal te lezen.

V.n.l.r. Martien Louwers, Omar Ahbouk en Suzanne Brands bij de presentatie van ‘Martien’.

V.n.l.r. Martien Louwers, Omar Ahbouk en Suus Brands bij de presentatie van ‘Martien’ in café CASPAR in Klarendal.