Door op 14 oktober 2016

PvdA-leider Diederik Samsom in Arnhem

Diederik Samsom, politiek leider van de PvdA, komt dinsdag 18 oktober aanstaande naar Arnhem. Hij heeft zich opnieuw kandidaat gesteld als lijsttrekker voor de Partij van de Arbeid bij de Tweede Kamerverkiezingen. Met PvdA-leden en andere geïnteresseerden gaat hij in gesprek over zijn drijfveren, ambities en plannen.

Samsom zegt dat hij nog een termijn als leider van zijn partij wil “doorknokken voor de PvdA-idealen.” Op zijn website www.doorknokken.nl schrijft hij: “Vier jaar hard werken levert resultaat op. De werkloosheid daalt, de armoede neemt af, de hoeveelheid duurzame energie groeit snel en meer mensen krijgen een vast contract. Nederland herstelt. Maar we zijn er nog niet.”

Nadat Samsom vier jaar geleden tot lijsttrekker van de PvdA werd gekozen, was Arnhem de eerste stad waar hij toen campagne voerde, in de wijk Klarendal. Op dinsdag 18 oktober zal hij in Arnhem zijn toekomstagenda toelichten in Lokaal72, Oude Kraan 72 in Arnhem. De avond start om 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur. Toegang is gratis.