Raadslid

Hanny van Nunen

Hanny van Nunen

Over Hanny van Nunen

h.vannunen@raad.arnhem.nl

Ik ben Hanny van Nunen, 53 jaar en woon in de Burgemeesterswijk. Met mijn twee labradors wandel ik veel in Park Sonsbeek en Zijpendaal, waar ik veel verschillende mensen spreek over de stad. Ik ben opgeleid als wetenschapper. Zo’n 10 jaar geleden ben ik een eigen adviesbureau begonnen waarbij ik kleinere bedrijven help met contractonderhandelingen, businessplannen en reorganisaties.

Blij word ik van mensen die met passie over hun bezigheden vertellen. Dat kan school, werk of een onderneming zijn, maar ook vrijwilligerswerk voor hun buurt.

Ik kan me ontzettend boos maken als mensen elkaar minderwaardig of niet respectvol behandelen. Ik zet me dan ook met hart en ziel in voor een meer rechtvaardige samenleving waarin iedereen met zijn eigen talenten en op zijn eigen manier aan bij kan dragen.

Arnhem is een mooie stad, maar er kan nog zoveel beter. Daarom wil ik de politiek in. Ik zet mijn kennis en kunde graag in om creatieve oplossingen te bedenken hoe we Arnhem mooier en socialer kunnen maken.

Ik word gedreven door mijn enthousiasme, mijn passie en mijn nieuwsgierigheid. Maar ook door het geluk dat te hebben kunnen studeren en nu iedere dag met plezier mijn werk te kunnen doen. Dat laatste is een groot goed en dat gun ik iedereen.

Als ik het voor het zeggen zou hebben dan zou ik voor alle kinderen van Arnhem, ongeacht hun afkomst, gelijke kansen willen creëren. Door jong mee te kunnen doen kunnen ze straks volwaardig onderdeel uit maken van een mooiere samenleving.