Toekomst Talkshow 2018

Zaterdagmiddag 13 januari praten allerlei Arnhemmers over de toekomst van wonen en werken in hun stad in een ‘Toekomst Talkshow.’ De talkshow vindt plaats in restaurant Geniet in het Bruishuis in Malburgen. De  talkshow wordt begeleid door live muziek van Ryso Jochemsen en er is een gratis borrel.

Gasten zijn onder meer Gerrit Breeman, directeur van woningbouwcorperatie Volkshuisvesting, Arnhemse jongeren die op zoek zijn naar een woning, ondernemers en een vertegenwoordiging van het Arnhems Platform Chronisch Zieken en Gehandicapten. ‘Tafeldame’ tijdens de Toekomst Talkshow is PvdA-partijvoorzitter Nelleke Vedelaar. We praten met Arnhemmers over de toekomst van wonen, werken en toegankelijkheid in de stad.

Toegang is gratis, de talkshow start om 16:30 uur, inloop vanaf 16:15 uur. Locatie is Geniet in  het Bruishuis, Akkerwindestraat 1-25 in Arnhem (Malburgen).

Neem vooral iemand mee!

Doe mee!

Doe mee!

Wil jij je idealen omzetten in daden? Vind je het belangrijk om je te laten horen of ons financieel te steunen? Dat kan! Doe met ons mee en maak het verschil!

Ik doe mee