Arnhem voor iedereen

In Arnhem moet je een baan kunnen vinden die je zekerheid geeft, met fatsoenlijke voorwaarden. Een betaalbare woning, in een buurt waar het prettig en veilig wonen is. Waar iedereen mee kan doen, zonder dat de dikte van je portemonnee bepaalt wat je kansen zijn in het leven. Waar je kunt meepraten over jouw omgeving. Als je zorg nodig hebt, krijg je die, precies zoals die het beste bij je past. In Arnhem is voor iedereen plek om te zijn wie je bent.

Lees meer in ons verkiezingsprogramma

Een vaste baan, met eerlijke voorwaarden

Dankzij werk heb je inkomen, neem je deel aan de samenleving en krijg je perspectief op de toekomst. Iedere Arnhemmer verdient goed werk met fatsoenlijke voorwaarden.

Lees verder

Een betaalbare woning, in een fijne buurt

Een fijne buurt. De plek waar je kinderen op straat spelen. De plek waar je alles hebt wat je nodig hebt. Iedere Arnhemmer moet een betaalbare woning kunnen vinden en zich thuis voelen in zijn eigen buurt.

Lees verder

Gelijke kansen, voor iedereen

Iedere Arnhemmer is even waardevol. Ongeacht leeftijd, achtergrond, seksuele geaardheid of beperking moet iedereen daarom dezelfde kansen hebben. Met het beste onderwijs. En de hulp die nodig is om schulden en armoede te voorkomen.

Lees verder

De beste zorg, met de aandacht die nodig is

Als je ziek bent, of iemand uit je naaste omgeving is ziek, dan is in één klap al het andere onbelangrijk. Dan wil je er op kunnen vertrouwen dat je geholpen wordt. Iedereen moet de zorg krijgen die nodig is.

Lees verder