Thuis in Arnhem

Elke Arnhemmer moet zich thuis voelen in onze stad. Met een betaalbare woning en een zeker bestaan voor iedereen. Wanneer je uit huis gaat, een gezin wil stichten of je wil genieten van je oude dag. In een buurt waar het veilig en groen is. Met huizen die worden gebruikt om in te wonen, niet als winstpakker voor grote beleggers. Waar we woningen energiezuinig en gezond maken, maar zonder hogere huren. Met liefdevolle zorg dichtbij en het beste onderwijs voor onze kinderen. Een eerlijke toekomst in deze stad. Dát Arnhem is ons thuis.

Ons verkiezingsprogramma

Goed werk met een eerlijk salaris

Dankzij werk heb je inkomen, neem je deel aan de samenleving en krijg je perspectief op de toekomst. Iedere Arnhemmer verdient goed werk met fatsoenlijke voorwaarden.

Lees verder

Een betaalbare woning, in een fijne buurt

Een fijne buurt. De plek waar je kinderen op straat spelen. De plek waar je alles hebt wat je nodig hebt. Iedere Arnhemmer moet een betaalbare woning kunnen vinden en zich thuis voelen in zijn eigen buurt.

Lees verder

Gelijke kansen, voor iedereen

Iedere Arnhemmer is even waardevol. Ongeacht leeftijd, achtergrond, seksuele geaardheid of beperking moet iedereen daarom dezelfde kansen hebben. Met het beste onderwijs. En de hulp die nodig is om schulden en armoede te voorkomen.

Lees verder

Liefdevolle zorg, met de aandacht die nodig is

Als je ziek bent, of iemand uit je naaste omgeving is ziek, dan is in één klap al het andere onbelangrijk. Dan wil je er op kunnen vertrouwen dat je geholpen wordt. Iedereen moet de zorg krijgen die nodig is.

Lees verder