Door op 11 april 2013

Nieuwe website

Ik ben heel blij dat we vandaag onze mooie nieuwe website kunnen presenteren. Niet alleen ziet de site er ontzettend mooi uit, hij heeft ook nog alles in zich om erg interactief te zijn. Dat miste ik nog wel eens bij de vorige website. Het was moeilijk om reacties te plaatsen en het delen van blogs op de site ging ook niet altijd soepel.

Vanaf nu is dat dus anders, op onze website kunnen we het gesprek aan gaan. Want daar gaat politiek om. Het gesprek aangaan, argumenten uitwisselen. Luisteren, heel veel luisteren. Overtuigen, maar soms ook overtuigd worden. Dat doe ik als voorzitter van deze afdeling regelmatig, door langs de deuren te gaan in onze stad en bewoners te vragen wat er speelt: wat gaat er goed? Wat kan er beter? De vele raadsleden die dan meegaan met de buurtbezoeken kunnen vaak direct aan de slag met de reacties uit de wijk.

Laat deze site vooral een plek bieden voor een digitale versie van dat gesprek aan de deur. Laat ons weten wat er speelt. Laat je reactie achter bij onze blogs en standpunten. En deel ze als je het met ons eens bent. Ook als je het niet eens bent, trouwens. Ik hoor graag van je.

Waar ben je naar op zoek?